Iris Automatisering Leunen-Venray


Over Iris Automatisering

Iris Automatisering

Iris Automatisering opereert al 25 jaar als totaalleverancier van IT-oplossingen in Limburg en Noord-Brabant. Core business is design, implementatie en onderhoud van middelgrote netwerken, typisch 30 tot 300 werkplekken.

Afnemers zijn vooral (semi-)overheid, industrie en zakelijke dienstverlening, die professionele eisen stellen aan hun IT-omgeving en hun partners. Iris profileert zich dan ook met een hoog kwaliteits- en kennisnivo, accenten op betrouwbaarheid en korte communicatielijnen met oog voor U en uw business.
 

Portfolio

Iris voert ICT-projecten uit, compleet (A-Z), turn key, fully managed en in nauw overleg met u en uw organisatie. De nadruk ligt op beheer en onderhoud. Dit doen we met een persoonlijke aanpak en veel aandacht voor uw bedrijfsprocessen. ICT is immers ondersteunend hiervoor.

Ons streven is dan ook, in een duurzaam partnership uw bedrijfsprocessen op een hoger niveau te brengen en te houden.

    Iris automatisering.jpg

    Bijzonder

    Met Iris creëert u écht 1 verantwoordelijk aanspreekpunt voor uw hele ICT, zonder voorbehoud, van management tot en met "handjes" op de werkvloer, inclusief 100% afstemming met randgebieden.

    Iris werkt met een wereldwijd uniek concept voor werkplekvirtualisatie, zonder de nadelen van concepten als terminalserver/RDP en VDI.